KiraFB.png

Kira Skov

Onsdag d.12/5 

Kira Skov debuterede i 2001 med rockgruppen Kira and The Kindred Spirits. Siden debuten har hun etableret sig som en mangefacetteret sangerinde og sangskriver, der med en naturlig lethed bevæger sig mellem jazz og rock, og en karriere, der til dato favner 13 udgivelser i eget navn.

aura.png

Aura Dione

Torsdag d. 12/8

Inspireret af countrymusikkens rødder, er Aura Diones musik drevet af story-telling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange som fortæller historien om kærlighedssorger og om håbet og styrken man finder, for at komme igennem en ulykkelig forelskelse. Eller sagt på en anden måde...fra ”Heartbreak to Hope” og fra ”Pain to Power”!

KajsaVala.jpg

Kajsa Vala

Torsdag d.17/6

Med en islandsk mor og en dansk far har Kajsa Valas musik rødderne plantet i den nordiske muld. Men hun har i flere omgange boet i Nashville for at dykke dybt ned i sangskriver-håndværket, og det har formet hendes eget take på den amerikanske musiktradition.

Kajsa har skabt sin helt egen lyd.

foto.cj.jpg

Camille Jones

Torsdag d. 11/11

Camille Jones vil med udgangspunkt i sin første udgivelse i fem år, EP’en ’Inde i en tåre’, folde sin soul-fyldte stemme ud i et sårbart, nordisk lydbillede af rumklang og fordybelse. Camille inviterer de indenfor i et enkelt og forunderligt klart lydunivers, som formidles med en intensitet, der skaber en tæt og naturlig samhørighed mellem kunstner og publikum. 

gur.foto.png

Jacob Gurevitsch

Torsdag d. 1/7

Koncert med en af verdens mest streamet guitarister.

Guitaristen Jacob Gurevitsch, har med videoen til nummeret ’Lovers In Paris’ over 16 millioner visninger på YouTube.

Kom med til en magisk koncert med den spanske guitar helt i front.

Program - forår/sommer 2018