Om Home Concerts

Home Concerts er et anderledes koncert koncept, hvis idé bygger på at bringe kultur og fællesskab ud til borgerne med musik som omdrejningspunkt. Alle koncerterne er offentlige og finder sted i specielt udvalgte private hjem eller anderledes rammer, som scene. Intentionen er at skabe et særligt musisk rum, der når os på en ny og spændende måde.

Camille Jones er kræfterne bag Home Concerts og har mange års erfarring med at optræde på både små og store scener.

"Jeg har selv spillet til en del intimarrangementer og den magi og stemning der opstår når man er så tæt på sit publikum, er fantastisk".

 

Alle artisterne er håndplukkede for at give den mest nærværende og gennemførte koncert. Programmet spænder fra klassisk, jazz, alternativ til pop. Rammerne vil ved hver koncert være et privat hjem, der sørger for en helt enestående og anderledes oplevelse. Koncerterne er som udgangspunkt helt eller delvist akustiske.

 
Med Home Concerts får du bl.a. en sjælden mulighed for et kig ind i stuen hos meget forskellige mennesker og personligheder, der dog har det til fælles, at de har åbnet deres dør for dig og musikken.  Ligeledes får du en spændende mulighed for at stifte nye bekendtskaber og møde kunstnerne i musikken, såvel som personligt.  
 
Home Concerts er for alle – den eneste forudsætning for deltagelse er den fælles passion for musikken og en ny måde at opleve den på.

Camille Jones - founder og kræfterne bag Home Concerts

"Home Concerts er en oplevelsesaften med koncerten i fokus, men aftenen starten egentligt allerede i det sekund man træder indenfor i de andeledes rammer, der er sat som scene for koncerterne".