top of page

Women In Office -en fremtid i balance

Women In Office er en koncertrække med fokus på kvindelige artister. Koncerterne finder sted på La Oficina, i Det Kgl. Klasselotteris gamle træknings sal, med plads til 130 gæster.  

Women in Office tager udgangspunkt i en enkel vision om at skabe et inkluderende og inspirerende rum for dygtige kvindelige musikere, uanset hvor de står i deres karriere.

 

Women in Office er grundlagt af Camille Jones, som selv har mange års erfaring i branchen som sanger og sangskriver. Hun har selv kæmpet sig vej til succes, og nu ønsker hun at åbne døren for andre kvindelige kunstnere, så de kan udfolde sig på lige fod med deres mandlige kollegaer. 

 

Her kommer det kunstneriske talent, udtryk og fortælling og publikums oplevelse af netop det altid i første række, og derfor har vi en særlig kærlighed til intime arrangementer, som giver mulighed for at bringe kunstnere og publikum helt tæt sammen.

 

De kvindelige artister spiller helt intimt, der gives plads til historiefortællingen, og der lægges vægt på, at publikum får følelsen af at være en del af en unik og meget personlig aften.

Her skal der være plads til markante kvindelige musikere, der opererer på højt kunstnerisk niveau. Både de erfarne artister og dem vi følger på vej op.

 

Her skal vi løfte hinanden i stedet for at konkurrere med hinanden.

bottom of page